Mijn naam is Edith Witteman, Integraal Therapeut, kort uitgelegd betekent het dat ik verscheidene behandelvormen inzet, tegelijkertijd of afzonderlijk. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie, systemisch werk, afhankelijk van de hulpvraag.

Het maakt dat ik breed kan inzetten op hulpvragen. Oorspronkelijk ben ik begonnen met energetisch werk, dit pas ik soms nog toe in overleg met de client, als onderdeel van een traject.

Mijn pad op het gebied van therapie geven is begonnen bij een opleiding tot integraal therapeut waar ik de basis van alle technieken waar ik mee werk heb geleerd. Door de verplichte opleidingen Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis, daarnaast specialistische bijscholingen, cursussen en workshops zoals relatietherapie, familie opstellingen, homeopathie en hypnotherapie kan ik met veel plezier, liefde en toewijding mijn cliënten begeleiden op hun zoektocht naar bewustwording en innerlijke groei en ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat mensen daarin zelf de regie behouden.

de buitenwereld weerspiegelt de binnenwereld en andersom, en daardoor blijven we reflecteren, blijven we leren. en met de speelsheid van de kindertijd geven we aandacht aan de wonderlijke dingen die we ervaren

Edith Witteman

“Je kunt bij mij terecht als je het gevoel hebt vastgelopen te zijn. 
Ontdek waar je kracht zit en waar je kwetsbaarheid en hoe je dit constructief kunt gebruiken.”