inlijf praktijk 3

Energetisch Integraal therapie bij InLijf

Energetische behandelingen zoals healings kunnen je in een ontspannen, veilige toestand contact laten maken met datgene wat in je leeft. Je bent betrokken bij het zoeken naar de oorzaak en het oplossen van je energetische blokkades zodat je inzicht krijgt in wat jij in je leven brengt en creëert. Door terugkoppeling van datgene wat ik waarneem kan dit worden getoetst aan de werkelijkheid zodat je ook op dit punt inzicht krijgt. Zo kun je ervaren dat je leven een avontuur is.

Andere technieken: regressie/reïncarnatietherapie, technieken vanuit de NLP en voice dialogue waarbij je in gesprek gaat met je eigen (verdrongen) delen en erachter komt wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Systemisch werk - een opstelling gedissocieerd waarbij je in kaart brengt wat de dynamiek in jouw gezin als basis verstoort, welke plek je daarin hebt en wat je daarin kunt veranderen voor jezelf.

Tarief: Een sessie van een uur kost € 95,00, inclusief verslaglegging in een beveiligd digitaal dossier

Afhankelijk van de verzekerde polis is een gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Alleen energetische behandelingen zijn vrijgesteld van BTW

Energetisch integraaltherapie helpt bij diverse problemen