Mijn visie

Elk mens heeft het recht om zich gelukkig en blij te voelen in het leven en elk mens heeft het recht om dat op zijn/haar eigen manier te doen. Jij komt niet voor niets bij mij, het wil zeggen dat je nu even wat ondersteuning nodig hebt om datgene waar jij door gestagneerd raakt inzichtelijk te maken en op te lossen zodat jij weer lekker in je vel zit.

Hoe gaat dat in de praktijk

Nadat we in een intakegesprek hebben uitgezocht wat het belangrijkste is waar jij aan wilt werken, maak ik samen met jou een plan over hoe het verloop van een therapeutisch traject eruit komt te zien. We kunnen kiezen voor gesprekstherapie: een aantal gesprekken waarbij je jouw verhaal vertelt, en zelf kiest hoe ver dat gaat, of de diepte in gaan waarbij we de geschikte behandelmethode bespreken om zo naar het doel toe te werken dat jij voor ogen hebt.
 
Tot de kern van een probleem gaan maakt dat je je bewust wordt van wat er gebeurt en hoe jij ermee omgaat. Als je daar aangekomen bent, tot dat bewustzijn, kunnen er veranderprocessen op gang worden gebracht waardoor je leven een stuk leuker wordt. Je komt er sterker uit en dat zorgt ervoor dat je toekomstige problemen gaat zien als uitdagingen.
 
Doen wat je echt wilt doen is een wens voor veel mensen, maar waarom zou dat een wens moeten blijven? Wat blokkeert je? Wat houdt je tegen om daar te komen waar jij wilt zijn? Samen kunnen we de strategie bepalen waardoor je de handvatten krijgt om alles te verwezenlijken.