inlijf praktijk 2

Energetisch integraaltherapie biedt hulp bij diverse problemen

Angsten; wat zijn dat eigenlijk en hoe komt het dat je er zo ondergeschikt aan kan zijn? We kunnen samen kijken naar patronen, normen, waarden en overtuigingen, en wat jij als 'waar' ervaart. Hoe zou je kritisch kunnen kijken naar jezelf, wat heb je altijd zonder meer aangenomen? Die patronen doorbreken maakt je sterk en angst wordt een controleerbare emotie.
 
Familieproblemen; het is heel dichtbij, en het overkomt ook nog eens degenen die belangrijk voor je zijn. Daardoor kun je je behoorlijk machteloos voelen. Maar als we het naar buiten brengen in een opstelling en je vanaf jouw veilige positie ziet hoe het zit en wat er gebeurt, kun je ook je eigen inbreng gadeslaan en hoe je het anders zou kunnen doen. Wat er bij jou verandert, het inzicht dat je krijgt, zal tot je verbazing bij de personen in je familie veranderen…. en een heel nieuw perspectief opleveren.
 
Omgaan met ziekte; en dan hebben we het niet over een griepje maar iets dat ingrijpt in je leven, dat kan best bedreigend zijn. De uitkomst weet niemand maar je kunt een beetje aandacht gebruiken om je verhaal te vertellen, en hulpmiddelen om ongeacht de uitkomst, te accepteren wat er met jouw lijf gebeurt. Samen kijken we naar wat voor jou de beste manier is.
 
Burnout en/of depressie; hoe kom je erin en er weer uit? Dit is voor iedereen verschillend, zowel de gradatie als de manier waarop het wordt ervaren. Kom erachter wat jouw manier is, en wat er allemaal gebeurt, leer en ontdek hoe je het controleerbaar maakt zodat je weer volop deel kunt hebben aan het leven zoals jij wilt.
 
Rouw, sterven of loslaten op een andere manier; het grijpt diep in in je leven. Hoe ga je ermee om en geef je het een plek in je leven. Ontdek na verloop van tijd jouw leermomenten en groei, word bewust.

Mijn visie